وردن غذاهای کم FODMAP ممکن است تسکین قابل توجهی برای مشکلات شکمی شما ایجاد کند.
باقلا سبز منجمد یک غذای کم FODMAP است و بسیاری از افرادی که مشکلات گوارشی مزمن دارند می توانند از آن لذت ببرند.
پروتئین همچنین برای یک سیستم ایمنی سالم ضروری است.
پروتئین های گیاهی پروتئین کامل نیستند. یعنی حداقل یکی از آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن را ندارند. اما پروتئین های گیاهی هنوز مفید هستند.
آنها را می توان با پروتئین های دیگر در طول روز ترکیب کرد تا پروتئین کامل بسازد. یک فنجان باقلا سبز خام تقریباً ۲ گرم پروتئین دارد.
باقلا سبز حاوی بسیاری از ویتامین های ضروری از جمله فولات است. یک فنجان باقلا سبز خام حاوی 33 میکروگرم فولات است که تقریباً 10 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است.
فولات یک ویتامین B است که به جلوگیری از نقص لوله عصبی و سایر نقایص مادرزادی کمک می کند.
باقلا سبز خام نیز منبع خوبی از ویتامین C است. یک فنجان حاوی 12.2 میلی گرم، حدود 25 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است.
ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند. همچنین برای تولید کلاژن ضروری است و به محافظت از پوست شما در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند.
یک فنجان باقلا سبز خام 690 واحد بین المللی ویتامین A، کمی کمتر از 15 درصد از مقدار توصیه شده روزانه را فراهم می کند.
ویتامین A یک ویتامین واحد نیست. این گروهی از ترکیبات شناخته شده به عنوان رتینوئید است. ویتامین A برای سلامت ایمنی، تولید مثل و بینایی سالم مهم است.
برخی دیگر از ویتامین های موجود در یک فنجان باقلا سبز خام عبارتند از:
ویتامین K: 43 میکروگرم
تیامین: 0.1 میلی گرم
نیاسین: 0.7 میلی گرم
ویتامین B-6: 0.14 میلی گرم
ویتامین E: 0.41 میلی گرم
باقلا سبز منبع خوبی از مواد معدنی به ویژه منگنز است. این ماده معدنی ضروری از متابولیسم شما پشتیبانی می کند و دارای توانایی های آنتی اکسیدانی است.
همچنین از سلامت استخوان حمایت می کند و باعث بهبود زخم می شود.
سایر مواد معدنی موجود در یک فنجان باقلا سبز خام عبارتند از:
کلسیم: 37 میلی گرم
آهن: 1.03 میلی گرم
منیزیم: 25 میلی گرم
فسفر: 38 میلی گرم
پتاسیم: 211 میلی گرم
روی: 0.24 میلی گرم
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.