شکلات خارجی تلخ توانست از خونریزی معده در یک بیمار جلوگیری کند!

سیستم بهداشتی دانشگاه میشیگان توصیه می کند که افراد باید هر روز 1 اونس شکلات خارجی تلخ بخورند.

این به این دلیل است که حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئید است که برای سلامت قلب مفید است.

آنها می توانند به کاهش کلسترول LDL، کاهش خطر لخته شدن خون و افزایش جریان خون از طریق شریان ها و قلب کمک کنند.

به دنبال آخرین مزیت، شکلات تلخ به عنوان یک ماده غذایی کاهش دهنده کلسترول شناخته شده است.

شکلات

مطالعه ای که در نوامبر 2017 در مجله قلب آمریکایی منتشر شد، نشان داد که خوردن یک مشت بادام، شکلات تلخ و کاکائو شیرین نشده منجر به کاهش قابل توجه کلسترول «بد» می شود که می تواند شریان ها را مسدود کند.

اعتقاد بر این است که محتوای کره کاکائو به افزایش سطح کلسترول “خوب” نیز کمک می کند.

کره کاکائو حاوی اسید اولئیک است که یک چربی تک غیراشباع سالم برای قلب است.

این مقاله برای راهنمایی شما در دنیای چربی های خوب و بد طراحی شده است.

کجا آنها را پیدا کنیم و چرا به آنها نیاز داریم.

هر چقدر هم که دیوانه به نظر می رسد، شکلات تلخ ممکن است به از دست دادن کالری کمک کند.

این به دلیل این واقعیت است که خوردن مقدار کمی شکلات تلخ قبل یا بعد از غذا باعث تحریک هورمون هایی می شود که به مغز شما می گوید سیر هستید.

با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید که به دلیل سطح قند و چربی اشباع شده، همچنان از آن در دوزهای کوچک لذت ببرید.

طبق مقاله ای در Frontiers in Pharmacology، شکلات در طول هضم مانند یک پری بیوتیک عمل می کند که نوعی فیبر است که رشد باکتری های خوب روده را تشویق می کند.

هر چه میکروب های “خوب” در سیستم شما بیشتر باشد، بدن شما بهتر می تواند مواد مغذی را جذب کند و از متابولیسم سالم حمایت کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.