شرکت پسته خندان کرمان به عنوان یکی از غذاهای تقویت کننده سلامتی شناخته شد!

در مقایسه با سایر مغزها، پسته شرکت پسته خندان کرمان دارای محتوای چربی کمتری است که عمدتاً از اسیدهای چرب اشباع، اسید چرب غیراشباع چندگانه تشکیل شده است.

از میان اسیدهای چرب، اسیدهای اولئیک و لینولئیک بیش از نیمی از کل محتوای چربی پسته را تشکیل می دهند.

پسته همچنین منبع خوبی از پروتئین گیاهی، با نسبت اسید آمینه ضروری بالاتر از سایر آجیل های معمولی (مانند بادام، گردو، گردو، اسپند و فندق) است و درصد بالایی نیز دارد.

مقدار کل کربوهیدرات کم تا متوسط (حدود 29٪ وزنی) است، اما آنها از نظر فیبر غنی تر از سایر آجیل ها با 10٪ وزنی اشکال نامحلول و 0.3٪ اشکال محلول هستند.

پسته

پسته همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی مواد معدنی (به عنوان مثال، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم) و ویتامین هایی مانند ویتامین A، ویتامین E، ویتامین C، ویتامین B، ویتامین K و فولات با مقادیر نسبتاً بالایی از این ترکیبات در مقایسه با سایر مغزها.

علاوه بر این، پسته منبع غنی لوتئین و زآگزانتین (زانتوفیل کاروتنوئیدها) و ترکیبات فنلی از جمله آنتوسیانین است.

فلاونوئیدها و پروآنتوسیانیدین ها و ظرفیت آنتی اکسیدانی آنها قابل توجه است.

پسته آجیل هایی است که دارای بالاترین میزان فیتواسترول ها، از جمله استیگماسترول، کامپسترول، و β-سیتوسترول است.

این مجموعه کامل و متنوع از ریزمغذی ها و درشت مغذی ها به این معنی است که پسته به طور بالقوه یکی از غذاهای تقویت کننده سلامتی است.

همانطور که از مشخصات تغذیه ای آن ها نشان می دهد، پسته می تواند نقش مهمی در بهبود شرایط متابولیک مانند اضافه وزن، دیابت نوع 2 (T2DM) یا سندرم متابولیک ایفا کند.

هدف این بررسی تحلیل دانش فعلی در مورد رابطه بین مصرف پسته و چندین نشانگر خطر متابولیک است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.