با خیارشور بدر برای همیشه با سرطان خداحافظی کنید

ما این دستور العمل ساده را به اشتراک می گذاریم زیرا همیشه باید برای فصل خیار تازه آماده باشید.

سبزیجات تازه برای زمستان مناسب هستند.

قدیمی ترین و آزمایش شده ترین روش، البته اسیدی کردن است. اما، فراموش نکنیم که سبزیجات کم ترشی نه تنها به هوای سرد احترام می گذارند. بنابراین، پیشنهاد می کنیم با دستور العمل های مورد علاقه ما آشنا شوید. و بنابراین بیایید ترشی درست کنیم.

برای تهیه ی خیارشور بدر به روش خانگی موارد زیر را رعایت فرمایید.

خیارشور

فهرست:
ترشی. برای تهیه یک شیشه 3 لیتری به موارد زیر نیاز دارید:
ترشی. شیوه آماده سازی
ویدیو
ترشی. برای تهیه یک شیشه 3 لیتری به موارد زیر نیاز دارید:
_خیار

_آب 1.5 لیتر

3 قاشق غذاخوری نمک

_سرکه ۲ قاشق غذاخوری

_برگ ترب

_شوید

_برگ توت

1 سر سیر

 

ترشی. شیوه آماده سازی
_شیشه ها را بشویید، سبزی شسته شده و حبه های سیر را ته آن قرار دهید.

_خیارها را بشویید و داخل شیشه را پر کنید و حبه های سیر و سبزی را در سوراخ ها قرار دهید.

_سرکه را داخل شیشه بریزید.

_آب را بجوشانید، نمک را در آن حل کنید، یک دقیقه دیگر بجوشانید و در حالی که هنوز داغ است داخل شیشه بریزید.

_در شیشه را با درب پلاستیکی ببندید و در جای خنک قرار دهید.

_ابعاد آب نمک برای یک شیشه 3 لیتری مشخص شده است. بنابراین، حجم های مورد نیاز برای مقدار غذایی که دارید را به درستی محاسبه کنید.

 

سبزی ها را به سلیقه خود اضافه کنید. به عنوان مثال، بسیاری از مردم به استفاده از جعفری، برگ بلوط معروف هستند. همچنین می توانید فلفل دلمه ای را آزمایش کرده و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

خیارشور بدر

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.